Data Aviko Cup 2019

Het volgend toernooi zal plaatsvinden op zaterdag 15 en zondag 16 juni 2019, noteer dit alvast in uw agenda.

Wij komen in 2019 weer naar de Aviko Cup

Ja
Ja, echt wel!
Misschien
Nee, we slaan een jaartje over

Meld u nu aan voor de Aviko Cup 2019!

Schrijf u via onderstaand formulier in voor de Aviko Cup 2019 en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op over de mogelijkheden, de beschikbaarheid en/of andere zaken rondom uw inschrijving. Het toernooi wordt gehouden op 15 en 16 juni 2019.

Omdat het laatste jaren gelukt is om ruim voldoende deelnemers te vinden voor onze voorgaande edities van de Aviko-Cup, hebben wij een aantal criteria opgesteld die wij hanteren i.v.m. de toekenning van de bevestigingen tot deelname aan de Aviko Cup 2019. Deze criteria zijn:

  • De 4 teams die hun titel komen verdedigen worden altijd geplaatst;
  • Doordat wij een internationaal toernooi organiseren, zullen wij de plaatsen verdelen tussen Nederlandse en de buitenlandse teams. De verhouding tussen Nederlandse- vs. buitenlandse teams is (U9 10/5, U11 13/7, U13 10/8, U15 10/8); 
  • Voor bovengenoemde geldt dat eerst terugkerende teams voorrang krijgen op nieuwe deelnemers; 
  • Voor alle leeftijdscategorieën geldt een maximum van twee teams van dezelfde vereniging met uitzondering van de teams van v.v. SIOL. (dit is namelijk de organiserende vereniging); 
  • Bij gelijkwaardigheid zal de volgorde van aanmelden ook een rol kunnen spelen.

Noot: de Toernooi organisatie van de Aviko Cup houdt ten alle tijden het recht om van de bovenstaande regelingen af te wijken indien zij dit nodig acht.

De 1e ronde van bevestigingen zullen in de eerste week van december worden toegekend (de enige uitzondering hierop zijn de bevestigingen die sommige buitenlandse teams al eerder krijgen van te voren. Deze teams moeten bijvoorbeeld vlieg tickets enzovoorts regelen.)

Indien de leeftijdscategorieën dan nog niet vol zijn, of bij eventueel afmeldingen zal de toernooi commissie iedere 1eweek van de maand een hernieuwde zoek slag uitvoeren en eventueel afwijken van de bovengenoemde criteria om een leeftijdsklasse vol te krijgen.

Op het moment dat Uw inschrijving definitief is krijgt U een mail met een vragenlijst, alwaar U gevraagd wordt om deze vragenlijst in te vullen en deze te retourneren.

Velden met een * zijn verplicht

C-junioren
D-pupillen
E-pupillen
F-pupillen
captcha