Data Aviko Cup 2019

Het volgend toernooi zal plaatsvinden op zaterdag 15 en zondag 16 juni 2019, noteer dit alvast in uw agenda.

Wij komen in 2019 weer naar de Aviko Cup

Ja
Ja, echt wel!
Misschien
Nee, we slaan een jaartje over

Extra

Naast het jeugdvoetbaltoernooi vinden er tijdens het toernooi weekend opdiverse activiteiten plaats op ons sportpark. Hieronder een opsomming van deze activiteiten.

Ouder / Kind toernooi

Een jaarlijks terugkerend evenement is het ouder / kind toernooi voor de jeugdleden van SIOL. Op vrijdagavond komen alle jeugdteams bij elkaar om het met hun team op te nemen tegen de ouders, leiders en trainers. Wat is er mooier dan je vader, moeder, opa of oma te kijk te zetten door hen een grote nederlaag toe te dienen. Na afloop van de wedstrijden verzamelen de spelers, begeleiders en familieleden zich in de kantine om daar gezellig na te praten onder het genot van wat muziek verzorgt door onze DJ.

Kinderen spelen tegen hun ouders / verzorgers

Senioren toernooi

Op zaterdagavond wordt het jaarlijks terugkerende senioren toernooi gespeeld. Dit toernooi is bedoeld als een gezellig toernooi waarbij de aanwezige leden van SIOL in een mix toernooi tegen elkaar strijden voor de wisselbeker. Niet alleen de leden van SIOL mogen deelnemen aan dit toernooi, maar ook de leiders en trainers van de jeugdteams die aan de Aviko Cup deelnemen. Op zaterdag tegen de klok van 18.30 / 19.00 kunnen de senioren leden, leiders en trainers zich inschrijven voor deelname aan het senioren toernooi.

Feestavond

Een gezellig samenzijn en een vast item tijdens de Aviko Cup is onze feestavond. Op zaterdagavond gaan de voeten van de vloer en kan er gedanst en gedronken worden. De feestavond wordt al enkele jaren van muziek voorzien door Dj Bouncy. Hij weet er iedere keer weer één groot feest van te maken. In een volle kantine wordt er gefeest tot 02.00 uur in de nacht. Aan aankleding wordt gedacht waarbij de verlichte dansvloer uiteraard niet mag ontbreken. Zorg dat u erbij bent.

De feestavond, een ongekend leuke avond

Loterij

Tijdens het toernooi hebben wij enkele dames rondlopen die u loten zal willen verkopen. De opbrengst van deze loterij wordt in de jeugd van SIOL gestoken. Ieder jaar weer zijn er mooie prijzen te verdelen. Zo zijn er in de afgelopen jaren TV's, HI-FI sets, wedstrijdshirts van profclubs verloot, maar ook diner bonnen en andere leuke dingen. Kopen dus die loten, hiermee steunt u onze vereniging en maakt u kans op leuke prijzen.